شاید یکی از حیاتی ترین موارد ضد عفونی، گند زدایی و تصفیه ی آب به خصوص در برخی صنایع غذایی و دارویی است.
امروزه روش های جدید و بهینه ای به منظور ضد عفونی آب وجود دارد که با توجه به نیاز می توان از آنها بهره برد.
استفاده از کلر یکی از رایج ترین و قدیمی ترین روش های ضد عفونی آب است، اما خواص شیمیایی آن ممکن است اثرات خطرناکی بر سلامت بدن داشته باشد. همچنین روش های ضد عفونی دیگری نیز همچون استفاده از گاز ازون و یا اشعه ی فرابنش نیز وجود دارند که می توان بسته به نیاز و شرایط از آنان بهره برد.
دستگاه های تصفیه ی آب خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی در مدل های مختلف و با ظرفیت های گوناگون وجود دارند که استفاده از آنها نیازمند دریافت مشاوره ی تخصصی است.