ضدعفونی کارخانجات مواد غذایی
سلامت مواد غذایی از ابتدایی ترین مراحل همچون کشت و بسته بندی تا فراوری در کارخانه و حمل تا رسیدن به دست مصرف کننده زنجیره ای به هم پیوسته است و رعایت اصول بهداشتی در هر مرحله ضرورتی اجتناب ناپذیر شناخته می شود.
کدام دسته از صنایع غذایی نیاز بالایی به ضد عفونی دارند؟
- صنایع تولید فراورده های لبنی
- کارخانجات فراوری گوشت و مرغ
- صنایع تولید نوشیدنی
- تولید کنندگان نان و شیرینی
- فراوری میوه و سبزیجات
مشاوران ضدعفونی شرکت آریان چگونه به ارتقاع سطح سلامت کارخانجات صنایع غذایی کمک می کنند؟
در ابتدا پس از بازدید از محیط کارخانه و بررسی فرایند های تولید و برآورد نیازهای ضدعفونی شما، پیشنهاداتی منحصر به فرد و کاربردی از سمت مشاوران ما ارائه خواهد شد تا در کمترین زمان ممکن کلیه ی نیازهای ضدعفونی را برآرده سازد.
پیشنهادات مشاوران ضدعفونی شرکت آریان چگونه است؟
بصورت آمیخته ای از راهکارهای عملیاتی ضد عفونی مانند تغییر روش های ضدعفونی و یا استفاده از تجهیزات مناسب خواهد بود.
- استفاده از دستگاه های ضد عفونی متناسب
- پیاده سازی استاندارد های عملیاتی فرایند ها
- آموزش کارکنان در راستای آشنایی با اصول بهداشتی
- کیفیت سنجی کنترل های ضدعفونی و ارتقاع آنها
- بازرسی و نظارت های بهداشتی
- بکارگیری اتوماسیون جهت کاهش ضایعات و آلودگی
- 031-91096507
- info@clean-tech.ir
- شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
آریان تجارت ماندگار
شرکت آریان تجارت مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه ی طراحی و تولید تجهیزات پزشکی و ضد عفونی فعالیت می کند. این شرکت با داشتن چندین سال تجربه ی موفق در این عرصه همواره در تلاش است تا ظهور نوآوری و خلاقیت را در سبد محصولات خود به نمایش گذارد.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت "شرکت آریان تجارت ماندگار" می باشد | Ⓒ 2024