سلامتی آسان با تکنولوژی آریان | Easy health with Arian technology

|

هتل ها و رستوران ها

آگاهی از استاندارد های موجود جهت ضدعفونی رستوران و مراکز سرو مواد غذایی جزو اولیت های هتلداران و صاحبان رستوران های معتبر است. پیاده سازی این استاندارد ها بسته به شرایط محیطی می تواند در قالب تهیه ی دستگاه های ضدعفونی و یا اجرای دستور العمل های بهداشتی صورت پذیرد. آموزش پرسنل اعم از نیروهای نظافتی، آشپزها و پیش خدمتان جزو ابتدایی ترین اقدامات موثر جهت داشتن محیطی سالم و به دور از آلودگی است.

کدام مراکز می توانند از چنین خدماتی بهره مند شوند؟

  • رستوران های سنتی و فسد فود
  • هتل های دارای رستوران
  • مراکز سرو غذا و نوشیدنی در فروشگاه ها زنجیره ای و فرودگاه ها
  • کافی شاپ ها
Select your currency
USD دلار آمریکا