هتل ها و رستوران ها
آگاهی از استاندارد های موجود جهت ضدعفونی رستوران و مراکز سرو مواد غذایی جزو اولیت های هتلداران و صاحبان رستوران های معتبر است. پیاده سازی این استاندارد ها بسته به شرایط محیطی می تواند در قالب تهیه ی دستگاه های ضدعفونی و یا اجرای دستور العمل های بهداشتی صورت پذیرد. آموزش پرسنل اعم از نیروهای نظافتی، آشپزها و پیش خدمتان جزو ابتدایی ترین اقدامات موثر جهت داشتن محیطی سالم و به دور از آلودگی است.
کدام مراکز می توانند از چنین خدماتی بهره مند شوند؟
- رستوران های سنتی و فسد فود
- هتل های دارای رستوران
- مراکز سرو غذا و نوشیدنی در فروشگاه ها زنجیره ای و فرودگاه ها
- کافی شاپ ها
- 031-91096507
- info@clean-tech.ir
- شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
آریان تجارت ماندگار
شرکت آریان تجارت مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه ی طراحی و تولید تجهیزات پزشکی و ضد عفونی فعالیت می کند. این شرکت با داشتن چندین سال تجربه ی موفق در این عرصه همواره در تلاش است تا ظهور نوآوری و خلاقیت را در سبد محصولات خود به نمایش گذارد.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت "شرکت آریان تجارت ماندگار" می باشد | Ⓒ 2024