یکی از روش های متداول ضد عفونی در چنین شرایطی استفاده از محلول های ضد عفونی است که به سرعت پس از از بین بردن عوامل میکروبی بخار می شوند و اثری از آنها در محیط باقی نمی ماند. همچنین استفاده از دستگاه های خاصی به منظور ضد عفونی نوار نقاله های خط تولید که پس از پاشش محلول آن را خشک میکنند نیز می تواند در صنایع خشک کاربردی باشد. استفاده از مه خشک به همراه تخله ی سریع از محیط نیز به عنوان روشی موثر در ضد عفونی محیط کارخانجات مواد غذایی بصورت متداول به کار میرود. البته استفاده از دستگاهی که تولید کننده ی مه خشک واقعی و موثر باشد و به بدون خیس کردن محیط آن را ضد عفونی نماید مهم ترین شرط استفاده از این روش است که دستگاه ضد عفونی محیط تولید شده توسط شرکت آریان تجارت بر پایه ی همین اصل طراحی و تولید شده است.